Swarm hesabı nasıl silinir?

Swarm, online yer bildirimi yapmak için kullanılan ve birçok kullanıcı tarafından tercih edilen bir uygulamadır. Swarm hesabı kalıcı olarak silinebilmektedir. Peki, Swarm hesabı nasıl silinir? İşte Swarm hesabını kalıcı olarak silebilmek için gerekli olan detaylar:

Swarm Nedir?

Swarm, 5 Mayıs 2014 tarihinde kullanıcıların online yer bildirimi yapabilmeleri için tasarlanmış olan bir uygulamadır. Uygulama ile yer bildirimi yapabilir ve arkadaşlarınızın nerede olduğunu kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Uygulama ile yer bildirimleri haricinde uzaklık mesafelerine göz atabilir, mekan tavsiyelerinde bulunarak rozetler kazanabilirsiniz. Uygulama içerisinde puanlar kazanılabilen bir sistem vardır. Kullanıcı ne kadar çok yer bildirimde bulunursa o kadar puan kazanır. Swarm uygulamasında yer bildirimi yapabilmek için konum servisinin açık olması gerekmektedir.

Swarm hesabı nasıl silinir?

Swarm hesabının kalıcı olarak silinebilmesi için mutlaka bir bilgisayar tarayıcısı kullanılmalıdır. Telefon ya da tablet gibi cihazlar üzerinden Swarm hesabı kalıcı olarak silinemez. Bilgisayar üzerinden Swarm hesabının kalıcı olarak silinebilmesi için şu adımları uygulamanız gerekmektedir:

  • Bilgisayar üzerinden bir web tarayıcısı açın ve adres çubuğu kısmına Foursquare yazın.
  • Bu sayfa üzerinden hesap silme kısmına ulaşın.
  • Siteye giriş esnasında Swarm bilgilerinizi kullanın ve sayfaya giriş yapın.
  • Giriş yaptıktan sonra hesabı kalıcı olarak silebilmeniz için bazı soruları cevaplamanız gerekecektir. Neden ayrılıyorsun? Sorusuna kendinize uygun cevabı verin.
  • Soruyu yanıtladıktan sonra sayfanın alt kısmında bulunan Delete Account butonuna tıklayın ve hesabınızı kalıcı olarak silin. Hesap silme işlemi için bu adımları uygulamanız yeterlidir.

Swarm Hesabımı Sildim Tekrar Kullanabilir miyim?

Swarm uygulaması kalıcı olarak silindikten sonra tekrar kullanılamaz. Hesap ve içerisinde bulunan tüm bilgiler kalıcı olarak silinir. Hesabın kalıcı olarak silinmesinin ardından istenildiği takdirde yeni bir hesap açılabilir. Yeni bir hesap için gerekli bilgilerin doldurulması gerekecektir. Eğer Swarm hesabını sadece bir süreliğine silmek istiyorsanız hesap dondurma işlemi yapmanız daha mantıklı olacaktır. Eğer Swarm hesabını tekrar kullanmak istemiyorsanız hesabı kalıcı olarak silmek mantıklı olacaktır. Swarm hesabınızı kalıcı olarak silmek istiyorsanız gereken adımları doğru bir şekilde uygulamalı ve yönergeleri takip etmelisiniz.

Hesap Silerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Swarm hesabının kalıcı olarak silinebilmesi için mutlaka bir web tarayıcısı kullanmak gerekir. Telefon ya da tablet gibi cihazlar üzerinden hesabın kalıcı olarak silinemeyeceğini unutmayın.

Hesabın silindiği andan itibaren bir daha kullanılamayacağını unutmayın. Hesap silindikten sonra o ana kadar yapılmış olan tüm bildirimler, arkadaşlarınızın, uygulama içerisinde bulunan verilerinizin yani her şey silinecektir.

Hesap silme sayfası altında bulunan Delete Account butonuna tıklandığında hesap tamamen silinir. Bu kısımda eğer uygulamaya diğer sosyal medya uygulamaları üzerinden giriş yapıyorsanız hesap silme aşamasında bazı sıkıntıların çıkabileceğini unutmayın. Facebook üzerinden uygulamaya giriş yapıyorsanız hesap silme adımı kısmında Delete Account butonu görünmeyebilir.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen buraya isminizi girin